Σχετικά με εμάς/About us

Παρέχουμε κάθε θεραπεία, βασισμένη στα συμπτώματα και τους περιορισμούς της λειτουργίας ή της δραστηριότητας του κάθε ασθενή, όπως αποδεικνύεται από τη μορφή του τραυματισμού. Χρησιμοποιούμε χειρωνακτικές δεξιότητές και φυσικά ερεθίσματα όπως η θερμότητα, το κρύο, η πίεση, η ακτινοβολία, η ηλεκτρική ενέργεια, προωθούμε μια συντονισμένη δραστηριότητα των μυών και τη συνειδητή αντίληψη των ασθενών που λαμβάνουν την θεραπεία.

Κάθε θεραπεία προσαρμόζεται στις ανατομικές, φυσιολογικές και γνωστικές ανάγκες του κάθε ασθενή με σκοπό να τους δώσουμε ένα κίνητρο και να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση για το πώς λειτουργεί το σώμα και τι μπορούν να κάνουν για να αποκαταστήσουν, να διατηρήσουν και να προωθήσουν την καλή υγεία, μειώνοντας την ευαισθησία των μυών.

 

We are dedicated to:

approaching you with the utmost respect,using the safest techniques available,focusing on locating the real cause of your injury,pain or dysfunction,treating the cause of your problem-not your symptom,educating you on injury prevention and getting you back to pain-free activities as fast as possible.

 

Our mission is to provide high quality Physical therapy services in a responsible professional and caring way.

 

       ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΜΑΣΤΡΟΜΙΧΑΛΗ ΑΝΝΑ

       VASILATOU AGELIKI,MASTROMICHALI ANNA